header-foto
Getuigenissen

Het verhaal van

Sharon
Ik heb bij via Hope & Healing Ministries onderwijs ontvangen over genezing. Dat het voor NU is. Mijn zoontje van 6 en ik hadden een voedselallergie. Toen ik de volgende dag met mijn zoontje sprak hierover en ik de allergie wegstuurde en voor hem had gebeden, zei hij: Mama, nu wil ik eten wat ik wil, want je hebt toch gebid? Oei, dacht ik, nu komt het eropaan. Als het niet goed gaat, moet ik zo met hem naar het ziekenhuis…. Ik heb hem eten gegeven (met melkproducten) en hij at en at. En…. GENEZING ! Hij Heeft helemaal geen last meer en kan alles eten! Zo dankbaar. En een paar dagen later heb ik, samen met God ook gedurfd om te gaan eten wat ik niet kon eten en genezing ontvangen. Amen.

Lees meer
Nicoline

Nicoline

In 2023 nam ik deel aan een discipelschapstraining bij Gerrit. Ik geloof al jaren en heb echt een relatie met God. Toch was dit onderwijs nieuw voor mij.

Lees Meer
Gerrit

Gerrit

Ik ben in april 2019 tot geloof gekomen door eenvoudigweg te vragen of God in mijn leven wilde komen. En dat deed Hij! Elke dag ervaar ik de kracht van de Geest die in mij woont.

Lees Meer
Marja

Marja

Een paar jaar geleden hebben Tineke en Gerrit voor mij gebeden in de naam van Jezus. Jarenlang heb ik last gehad van fibromyalgie. Ik had gewrichtspijn in mijn hele lichaam.

Lees Meer

Het verhaal van

Bert
Al jarenlang had ik last van mijn lichaam. Het was zo erg dat ik vaak maar een paar uur kon staan en traplopen ging vrijwel niet. Ik was helemaal gesloopt van als ik naar boven moest lopen. Hope & Healing heeft op een gegeven moment voor mij gebeden. er werd gezegd: doe je schoenen maar uit. Er was beenlengteverschil, en de Heer liet mijn beenlengte aangroeien! Ik had ook een klapvoet (spierverlamming), daarover werd genezing gesproken en mijn voet groeide recht ! ook is er voor mijn heupen gebeden…. Lang verhaal kort: Ik kan weer traplopen zonder pijn, ben hersteld van fysieke klachten ! wat een zegen van God. Ik zag een wonder bij mezelf. Ik ben er helemaal ondersteboven van.

Lees meer