header-foto
Wie zijn we

Missie en visie

Hope & Healing Ministries is in september 2024 gestart. Het is een bediening onder leiding van Gerrit van Vulpen. De opdracht die hij ontvangen heeft van God is, om “zielen” te winnen voor het Koninkrijk van God, om de oogst binnen te halen.
Daarom heeft Hope & Healing Ministries de missie om mensen naar Jezus te leiden, zodat zij Hem persoonlijk leren kennen, met de rijkdom die Hij heeft gebracht; vergeving, redding, genezing, bevrijding en voorspoed. Dit is gebaseerd op Koloss 1:27.

Hoe we deze missie vormgeven:

Dit doen we door het organiseren van genezingsdiensten, bevrijdingsdiensten en Holy Ghost Fire diensten. Ook hebben we plannen om jaarlijks campagnes/events georganiseerd. In onze diensten brengen we onderwijs over hoop, geloof, genezing en heiliging. We bouwen mensen op in de kracht van de Heilige Geest. Zo kan iedereen de liefde en kracht van God ervaren.
in 2026 starten we met een bijbelschool om mensen toe te rusten, zodat zij een fundament hebben om discipelen van Jezus kunnen zijn.
Hope & Healing ondersteunt de armen, degenen die het echt nodig hebben. Niet alleen door geld of eten te geven, maar ook door onderwijs.

We starten in de regio Rotterdam en op termijn breiden we uit naar Amsterdam en Den Haag.

Wie we zijn

Stichting Hope & Healing is gestart in 2024. Het is een bediening onder leiding van Gerrit en Tineke van Vulpen. Gerrit functioneert in de bediening als evangelist-leraar, waarbij profetie sterk aanwezig is. Tijdens de samenkomsten ontvangen veel mensen genezing en bevrijding, zowel lichamelijk als geestelijk. Het onderwijs is gericht op een praktische toepassing hiervan; in eenvoud zit kracht. Het Woord van God is niet ingewikkeld.